Gymtassen

Op zoek naar een handige kinder gymtas? Kindertasdirect.nl biedt verschillende kleine tasjes aan welke ideaal te gebruiken zijn als gymtas, zwemtas of schoenentas. Allemaal met een handige trekkoord sluiting. Bekijk onderstaand onze kinder gymtassen.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Trekkoord Tassen 

Deze trekkoord tassen hebben een hele handige sluiting, namelijk een trekkoord. Dit is handig voor kinderen en je hebt nooit meer gedoe met ritsen die vastzitten of niet open/dicht willen gaan. Daarnaast kun je door middel van het trekkoord de tas gemakkelijk verstellen. Knoop er simpelweg nog een knoopje in! Op deze manier is de tas nooit te groot! Een kwalitatieve tas voor een lage prijs! Ook kan er genoeg in zoals bijvoorbeeld je gymspullen, je broodtrommel en je drinkbeker. Ideaal voor op de basisschool! 

Disney Gymtassen

Kindertasdirect heeft voor iedereen de geschikte tas, zo hebben we verschillende thema’s die afgebeeld staan op de trekkoord tassen. Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment aan met thema's zoals Frozen, Disney Princess en Minnie Mouse voor de kleinere meiden. Voor de wat oudere meiden hebben we Violetta, Winx, Chico Vampiro en nog veel meer. Niet getreurd want ook voor de heren hebben we een groot assortiment namelijk Cars, Bob de Bouwer en Paw Patrol voor de kleinere heren. Real Madrid, Manchester United en Lamborghini voor de oudere jongens. Kortom iedereen koopt zijn gymtas bij Kindertasdirect.nl!