MadPax Rugzakken

Op zoek naar een originele, stoere rugtas? Dan zit je met de rugtassen van MadPax helemaal goed! Te gebruiken als schooltas, reistas of sporttas. Verkrijgbaar in verschillende maten en designs.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

MadPax Rugtas kopen?

Deze unieke rugtassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en printjes. Daarnaast zijn ze van een hoge kwaliteit en er kan flink wat in! Een 15 inch laptop of schoolboeken met daarbij nog je lunch. In de zijvakjes is plek voor bijvoorbeeld een flesje drinken of je etui. Wist je trouwens ook dat deze rugzakken zijn gezien bij Willow Smith (dochter van acteur Will Smith), Skai Jackson (van Disney Channel) en Violet Affleck (dochter van de acteur Ben Affleck)! 

Rugtassen van MadPax

MadPax is een innovatief merk dat rugzakken maakt in iedere maat met verschillende designs; spikes, bolletjes of een ander reliëf. De tassen staan voor innovatie want niet alleen jij gaat met de mode mee, je tas natuurlijk ook! Met deze 3D-tassen ben jij helemaal klaar voor school, werk of het sporten. Ook voor volwassenen, zelfs Kourtney Kardashian heeft een!