Weekendtassen

Op zoek naar een prachtige Disney weekendtas? Bij Kindertasdirect.nl vind je verschillende soorten Disney weekendtassen allemaal voor kinderen en de Disney-fans. Of het nu gaat om Mickey Mouse, Paw Patrol, Spiderman, Frozen of andere Disney figuren. Koop je weekendtas online bij Kindertasdirect.nl!
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kinder Weekendtas kopen

Een weekendtas is zoals de naam al zegt ideaal voor een weekendje of midweekje weg. Geen gedoe met zware koffers maar gewoon een handige tas met zowel handvaten als een schouderriem om de tas te dragen. Speciaal voor kinderen heeft Kindertasdirect een groot assortiment aan weekendtassen met leuke thema’s en figuren van hun favoriete films en series. Ideaal voor logeerpartijtjes! 

De Veelzijdige Weekendtas!

Een weekendtas is een grote tas, en is niet alleen te gebruiken voor weekendjes weg maar ook voor bijvoorbeeld het sporten! Als je net ff wat meer wil meenemen wat niet in een rugtas past. Maar ook in het vliegtuig kun je de weekendtas meenemen in plaats van een gewone handtas. In een weekendtas past net wat meer dan in een handtas, en heeft ook zijvakjes waarin je allerlei kleine spulletjes in kan doen die je anders kwijt zou raken.